caste.jpgangles.jpg

Adobe InDesign CS6
Adobe InDesign CS6, desenvolupada per Adobe Systems, és una aplicació de maquetació versàtil que ofereix un control de píxels perfecte sobre el disseny i la tipografia. Crea pàgines atractives per a la impressió, tablets i altres pantalles. Adapta fàcilment les maquetacions per a que gaudeixin d'un bon aspecte en una gran varietat de tamanys de pàgina, orientacions i dispositius.


Adobe Creative Suit CS 5.5 Design Premium

Programa desenvolupat per Adobe Systems que serveix per elaborar el disseny d'una web. Està compost per altres programes, com Adobe Photoshop o Adobe Flash (entre d'altres).


Adobe RoboHelp

Adobe Robohelp es un programa desenvolupat per Adobe Systemsque representa una solució fàcil per a optimitzar i personalitzar contingut. És molt util per a editar textos.


MadCap Flare
MadCap Flare és una eina, desenvolupada per MadCap Software emprada per especialistes de la documentació i escriptors tècnics per a crear, administrar i publicar continguts.


MultiTerm
Es tracta d'una eina d'extracció terminològica de SDL TRADOS la qual interactua amb el Translator Workbench per aportar terminologia aprovada en traduccions.

QuarkXPress 9
Amb QuarkXPress 9, desenvolupat per Quark, Inc., augmenti la productivitat, impulsi el disseny automatitzat i entri en el món digital. QuarkXPress és una eina de disseny d’impressió i edició, fiable, alhora que és una eina digital senzilla i potent. QuarkXPress 9 obre les portes a un món de disseny i edició digital en una sola eina, amb una interfaç familiar i a un preu raonable: sense necessitat de codificació ni programació.

WinEdT 5.4
Programa desenvolupat per Aleksander Simonic, útil per a inserir caràcters especials habituals per als matemàtics, científics i editors, que els processadors de textos més comuns no reconeixen.